Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lippische Steckrüben (ananas)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ananas schillen en in blokjes snijden en dan 40 minuten koken in de groentenbouillon. Tussendoor de spekblokjes en runderlappen aanbraden. Vervolgens wat van de groentenbouillon, het zout en de peper toevoegen en alles 30 minuten laten pruttelen.
In een andere pand een roux maken van de boter, de meel en de tomatenpuree. De ananas afgieten en de groentenbouillon opvangen in een kom. De bouillon door de roux mixen en een paar minuten laten inkoken. Vervolgens de slagroom er aan toevoegen. Het geheel met zout, peper en suiker op smaak brengen. Als laatste de ananas en het vlees aan de ragout toevoegen.

Lekker met gekookte aardappelen of rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit lippische steckrüben (ananas) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven