Varkensvlees met verse ananas

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Snij de dwars door de draad in plakken.
    Meng in een kom soja, olie en maïzena en schep het vlees hierdoor.
  2. laat het intrekken.
    Maak het stuk schoon en snij het vruchtvlees in blokjes.
  3. Maak de paddenstoelen schoon en hak de steeltjes klein en halveer het kapje.
  4. Snij de lente-uitjes in schuine stukken van 3 cm.
  5. Snij de rode in ringetjes.
    Schil het stuk gember en snij er hele dunne plakjes van.
  6. Roer de , bruine en de soja door elkaar.
  7. Verhit in een wok, voeg een beetje olie toe en laat dit door de wok walsen.
  8. voeg dan de stukken varkensvlees en de plakjes gember toe en roerbak dit 2 minuten.
  9. voeg dan de paddenstoelen en de toe en roerbak opnieuw een minuut.
  10. Schenk de saus en de marinade met 1-2 eetlepels water hierbij en roer totslotte de stukjes lente ui en de ringetjes door het vlees en de .
  11. laat beide 1-2- minuten door het en heet worden.
  12. Lekker bij rijst of pasta.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ananas en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
439 kcal
21%1756 kcal
Vetten
29 g.
41%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensvlees met verse ananas