Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-kipsalade met geraspte oude kaas recept
Aardappel-kipsalade met geraspte oude kaas recept

Aardappel-kipsalade met geraspte oude kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels in de schil en laat ze uitstomen. Breng ondertussen de kipfilets op smaak met zout en peper en bak ze in mengsel van olie en boter. Fruit de gesnipperde ui en knoflook in een beetje olie en blus af met het sianaasappelsap. Voeg de suiker toe en kook in tot de helft. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Voeg de in reepjes gesnede tomaatjes toe en stoof ze 1 minuut mee. Serveren: Verdeel de in stukken gesneden aardappels, in reepjes gesnede kip, rucola en de geraspte kaas over de borden. Schep de dressing over de salade.

Serveersuggesties

Beetje meer knoflook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-kipsalade met geraspte oude kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven