Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse veldsla recept
Franse veldsla recept

Franse veldsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de geschilde aardappels 15 minuten, giet ze af en snijd ze in blokjes. Laat ze wat afkoelen en snipper intussen de sjalotjes. Verhit de olie in de wok en roerbak de aardappel en sjalot ca. 3 minuten tot ze goudbruin zijn. Neem de wok van het vuur en schep de inhoud over in een schaal,roer de bouillon en de azijn erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat de aardappels afkoelen. Snijd de Mon Chou in blokjes van 1 cm. Pel de eieren, hak het eiwit fijn en druk de dooiers door de zeef. Mak de veldsla schoon, verwijder lelijke blaadjes en de worteltjes. Werk de notenolie voorzichtig door de veldsla en leg de blaadjes in een krans op een platte schaal. Schep de kaasblokjes,het eiwit en de sesamzaadjes door de afgekoelde aardappels en schep het geheel in het midden van de schaal. Bestrooi de salade met de eigeelmimosa en leg de tot roosjes gevouwen rosbief ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit franse veldsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven