Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gentse Hutsepot recept
Gentse Hutsepot recept

Gentse Hutsepot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees en de worst in koud, gezouten water onder zetten en aan de kook brengen. Afgieten en spoelen onder de kraan. Het vlees, zonder braadworst, in vers water aan de kook brengen en 2 uur laten sudderen. Ondertussen alle groenten grof snijden. De gesneden groenten, de worsten en het kruidentuiltje toevoegen en 1 uur laten sudderen. Op smaak brengen met peper en zout. Opdienen in diep bord met apart gekookte aardappelen of met grof brood, echte boter en Gentse Tierentijn mosterd.

Allergenen Informatie

Voor dit gentse hutsepot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven