Geroerbakte paksoi met kipfilet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Was en snijd de in grove stukken.
  2. Snijd de lente- in stukjes van 1 cm.
  3. en snipper de knoflook.
  4. Snijd ook de in grove stukken.
  5. Kook de .
  6. Doe een flinke scheut in een grote wok of ruime braadpan en fruit de lente- en de knoflook.
  7. Voeg na 2 min.
  8. het vlees toe met een scheut ketjap.
  9. Roerbak het vlees bruin en gaar.
  10. Voeg een mespuntje toe en doe de erbij.
  11. Kruimel er een bouillonblokje over.
  12. Roerbak enkele min.
  13. De moet nog knapperig zijn.
  14. Maak eventueel af met en ketjap naar smaak.
  15. Doe wat op een bord, de roerbakschotel ernaast en strooi er de gefrituurde overheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon en sambal
  • kruidenbouillon en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
  • zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruidenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Geroerbakte paksoi met kipfilet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Echt lekker! Ik houd helemaal niet van rijst maar echt dit was erg lekker!
18 juni 2013
Heerlijk recept met Paksoi uit eigen tuin.
Wilco Koeman 23 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
360 kcal
18%1440 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geroerbakte paksoi met kipfilet