Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulashsoep recept
Goulashsoep recept

Goulashsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de paprika, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel de ui en snijd in blokjes. Was de prei en snijd hem in ringen. Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren.
Verhit de olijfolie in een pan en bak daarin de groenten licht aan. Voeg het paprikapoeder en daarna de knoflook toe en roer goed door met een houten spatel. Strooi de bloem erdoor en blijf roeren tot hij is opgelost.
Los de goulashkruiden op in de koude runderbouillon. Schenk de bouillon al roerend bij de groenten. Breng het geheel aan de kook en laat onder regelmatig roeren ca. 30 minuten doorkoken op laag vuur.
Voeg de runderpoulet aan de soep toe en breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goulashsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven