Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mijn tomatensoep recept
Mijn tomatensoep recept

Mijn tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ossenstaart in olijfolie rondom aanbraden en in pan met 6 + 6 bouillonblokjes (bij grote meer rund toevoegen), laurierblaadjes, provencaalse kruiden en water aan de kook brengen en een paar uur laten pruttelen. Ossenstaart schoonmaken. Laurierblaadjes uit pan halen, tomatenpuree en tomatenblokjes aan bouillon toevoegen en voorzichtig roeren tot alle puree opgelost is. Vlees met groente, vermicelli en balletjes in de pan doen en laten pruttelen tot groente gaar is. Smakelijk eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mijn tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven