Mijn Minestronesoep

Ingrediënten

+ -
print

Groenten naar keuze, bijvoorbeeld:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snipper de grof.
  2. Bak de in wat olie tot de stukjes glazig zijn en bruin worden.
  3. Snijd ondertussen de in stukken en bestrooi die royaal met peper.
  4. Voeg die aan de bruin geworden uitjes toe en laat al roerend meebakken.
  5. Voeg de toe en laat ook even meebakken.
  6. Voeg de gepelde of tomatenblokjes toe.
  7. Voeg een liter water toe en breng alles al roerend aan de kook.
  8. Zet het vuur zo laag dat de soep net kookt.
  9. Voeg de en/of de bouillonblokjes toe.
  10. Was de , haal de eindjes eraf en breek ze in hapklare stukjes.
  11. Voeg toe aan de soep.
  12. Was en schrap zonodig de worteltjes en snijd ze in plakjes van max. 1/2 cm dik.
  13. Voeg toe aan de soep.
  14. Was en snijd de parika in grove stukken.
  15. Laat alles een paar minuten koken en doe dan een handjevol (minder dan 100 gram) pasta in de soep.
  16. Laat de pasta gaar worden.
  17. Schep de soep op borden en doe in het midden van elk bord een koffielepel groene .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
209 kcal
10%836 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mijn Minestronesoep