Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tomatensoep van Cheffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Water op zetten ( koken). Rundvlees er in doen en de bouillonblokjes. Ongeveer 3 uur laten trekken op een laag vuur. Indien het vlees gaar is en dus uit elkaar valt, vlees uit de pan en uitpluizen. Dan weer terug in de pan. Even met de staafmixer de tomatensoepmix doormixen. Balletjes draaien van het gehakt (kruiden met een beetje peper en zout). En opnieuw de soep laten koken. Doe dan de vermicelli erbij en de balletjes en kook het verder voor 15 minuten op een laag vuur. Laten pruttelen en af en toe goed door roeren. En klaar is mijn soepie. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Serveren met een paar sneetjes stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatensoep van cheffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven