Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toscaanse tomatensoep recept
Toscaanse tomatensoep recept

Toscaanse tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Draai gehaktballetjes van het gehakt, kruid deze naar smaak en braad ze aan. Doe ondertussen de uienbouillon in de soeppan en laat dit zachtjes warm worden. Als de balletjes gaar zijn kun je deze direct in de bouillon doen. Snijd alle groenten en kruiden klein en rasp de wortel. Fruit dit alles in olijfolie en breng het op smaak met peper en zout. Hierna dit alles toevoegen aan de bouillon als ook de tomatenpuree. Even nog drie kwartier alles laten trekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toscaanse tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven