Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Babi ketjap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 160 graden celsius.
Peper uit pakket halen, halveren en zaadlijsten verwijderen. Peper in dunne reepjes snijden.
Knoflook pellen en vlees in blokjes snijden.
Olie verhitten in braadpan en vlees rondom bruin bakken. Bestrooien met gemberpoeder en zout naar smaak. Knoflook persen, peper en ui en prei uit pakket toevoegen en enkele minuten fruiten.
Ketjap en 100 milliliter water toevoegen en pan 30 minuten in de oven zetten.
Intussen mienestjes bereiden.
Paksoi wassen en kleinsnijden en samen met de taugé uit het pakket door het vleesgerecht scheppen. Geheel nog 1.5 minuten verwarmen en serveren met de mienestjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven