Babi Pangang

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vlees bruin en krokant bakken in een beetje olie.
    3 fruiten en bij het vlees doen, daarbij de bruine , , en knoflook toevoegen.
    Dit alles ± 15 min.
  2. laten sudderen.
    In andere pan ½ liter koken, daarin de bouillonblok en en keukenstroop even laten doorkoken en binden met maïzena.
    Dit alles bij het vlees toevoegen en het potje erbij doen.
    Apart serveren bij rijst of mie.
25
25
25

Variaties op Babi Pangang

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Babi Pangang
VariatieAantalGang
Babi Pangang10Vlees
Babi Pangangsaus4Sauzen en marinades
Babi pangang met sperziebonen1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en stroop
  • ketjap en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en stroop
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (11)

Babi Pangang heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 11 recensies
RESET

Ik heb dit al meerdere malen gemaakt, ik ben ook een echte chinees-eter, het smaakt elke keer weer verrukkelijk. Het staat bij mij in de computer ook bij de favorieten. Sterren absoluut een 5/5. Vers... Lees reactie
Henny 19 januari 2016
Mijn eerste review. We wilden eigenlijk Chinees gaan halen bij de afhaalchinees, toen we ons afvroegen of we dat eigenlijk ook zelf konden maken, en of dat dan lekkerder is dan die van de Chinees. Ik ... Lees reactie
JohnVa 15 februari 2015
Ik maak het op ongeveer dezelfde manier, echter kruid ik het vlees van te voren nog met heel veel kerriepoeder en wat ketjap. Ook gebruik ik de genoemde smaakmakers volledig om de saus te maken. Een h... Lees reactie
Tineke 17 april 2013
Heerlijk, we hebben zitten smullen, maar inderdaad een pond vlees is wel erg karig, dan heb je maar 125 gram per persoon, mag zeker wel een kilo zijn. Ik heb de Atjar Tjampoer er ook apart bij gedaan... Lees reactie
Nelly 25 februari 2013
Heerlijk recept. Ik neem wel een kilo vlees i.p.v. een pond! Maar mega-lekker!
Sjaan 28 januari 2013
Heerlijk recept. Al vele malen doorgegeven. Lekker ook met verse chinese kool salade (geel-oranje) uit de koeling, apart erbij serveren. Gebakken ananas en kroepoek smaken er ook goed bij. Tip: Het vl... Lees reactie
Ina 28 januari 2013
Het was heerlijk, maar heb de atjar tjampoer er apart bij geserveerd en ook wel belangrijk snel klaar!
José 5 december 2012
Dankjewel voor het recept was overheerlijk en heel duidelijk.
Mariëlla de Meulder 22 november 2012
Mijn tip is om ketjap asin erbij te doen. Die is wat zouter want met ketjap manis is het erg zoet. Verder een lekker makkelijk recept.
Toke 14 november 2012
Ik heb het net gemaakt en het smaakt heerlijk. Thanx voor de kooktip.
Chantal 11 juli 2012
Deze Babi Pangang was heel erg lekker.
Stannie Boogers 15 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
134 kcal
6%536 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Babi Pangang