Loempia

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Maak van de , en een glad beslag.
  2. Bak de pannekoekjes aan 1 kant tot het beslag op is.
  3. Kook de als op de verpakking staat vermeld.
  4. Verhit de 2 eetlepels in een braadpan of wok en bak hierin de reepjes of kipfilet.
  5. Voeg er de en de , , taugè, en de toe.
  6. Bak onder voordurend omscheppen op een hoog vuur het mengsel 5 min.
  7. Maak het mengsel op smaak met .
  8. Voeg er de toe en meng dit goed doorèèn.
  9. Laat het mengsel afkoelen.
  10. Verhit de voor het frituren en leg op een pannekoek wat van de bamimix toe en bestrijk de randen van de pannekoek met het eigeel en vouw de pannekoek als een envelope dicht.
  11. Bak de loempia met de vouwkant naar beneden en leg 3 a 4 loempia`s met een schuimspaan in de en bak de loempia`s tot ze goudbruin zijn.
  12. Laat de loempia`s uitlekken op een schaal met keukenpapier.
  13. Warm serveren.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Loempia

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Loempia
VariatieAantalGang
Loempia6Bijgerechten
Loempia's4Warm
Hete loempiaatjes2Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, sambal, olie
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en bloem
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
636 kcal
31%5088 kcal
Vetten
13 g.
19%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Loempia