Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mihoen Goreng met krab en ei recept
Mihoen Goreng met krab en ei recept

Mihoen Goreng met krab en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kok de mie volgens voorschrift, spoel af in een vergiet, laat afkoelen en meng er 1 eetlepel sesamolie door. Verhit 2 eetlepels sesamolie in de wadjan tot deze begint te walmen en fruit de uien de knoflook goudbruin. Voeg koenjit, djinten, ve-tsin, ketoembar en een drupje water toe. Draai het vuur hoger en voeg aan de ui, de krab en de losgeklopte eieren toe alsmede de prei. Voeg zout naar smaak toe en blijf roeren totdat het mengsel gestold is. Houd het eimengsel warm en verhit ondertussen de mie op een laag vuurtje. Schep de mie op een voorverwarmde schaal, doe het eimengsel erbovenop en garneer met korianderblad en plakjes gesneden tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mihoen goreng met krab en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven