Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoetzure kibbeling recept
Zoetzure kibbeling recept

Zoetzure kibbeling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de ananas uitlekken, vang 1 deciliter van het sap op en snijd de schijven in niet te kleine stukken. Verwarm de kibbeling volgens gebruiksaanwijzing. Verhit intussen de olie en fruit de knoflook met de sjalot, de paprika en het pepertje al omscheppend ca. 5 minuten op halfhoog vuur. Voeg het ananassap, de azijn, de gembersiroop, de bouillon en de ketjap naar smaak toe en breng alles aan de kook. Roer de maizena met een beetje water los en bind de saus ermee. Strooi de bieslook erover. Doe de kibbeling op een schaal en giet de saus erover. Serveer met eiermie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoetzure kibbeling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven