Zoetzure kibbeling
- Herkomst Nederland
- Categorie Miegerechten
- Kibbeling recepten
- Bereiden
- Kookboek van breemer
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Laat de ananas uitlekken, vang 1 deciliter van het sap op en snijd de schijven in niet te kleine stukken.
- Verwarm de kibbeling volgens gebruiksaanwijzing.
- Verhit intussen de olie en fruit de knoflook met de , de en het pepertje al omscheppend ca. 5 minuten op halfhoog vuur.
- Voeg het ananassap, de , de , de bouillon en de ketjap naar smaak toe en breng alles aan de kook.
- Roer de met een beetje water los en bind de saus ermee.
- Strooi de erover.
- Doe de kibbeling op een schaal en giet de saus erover.
- Serveer met .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon van tablet
- kippenbouillon van tablet en eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap asin
- ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon van tablet
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon van tablet
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon van tablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en maizena
- kippenbouillon van tablet kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap asin
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 23 kcal | 1% | 92 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |