Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosters stoofvlees recept
Oosters stoofvlees recept

Oosters stoofvlees


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met zout en peper.
Verhit de boter en olie en bak het vlees rondom lekker bruin. Voeg de sjalotjes toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de ketjap,gember,komijn ,en de bloem toe en bak nu nog 3 minuten.
Verwarm de bouillon en giet deze ovcer het vlees. Voeg de azijn en de laurierblaadjes erbij samen met de kruidnagels. Breng dit aan de kook en stoof dan zachtjes met het deksel erop ongeveer 2 uur.
Verwijder nu de laurier en de kruidnagel.
Breng het nu op smaak met wat zout en peper. Bind de saus eventueel met wat allebinder. lekker bij rijst-pasta-gekookte aardapelen.

Steek de kruidnagels in het laurierblad dan kun je alles in een keer uit de pan halen. Wil je het vlees wat pittiger vul dan de smaak aan met 2 theelepels sambal oelek of badjak toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosters stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Oosters stoofvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het is een heerlijk recept. Zacht kruidig van smaak met een Oosters tintje. Wij hebben er rijst met peultjes bij gegeten. Een prima combinatie!
    Karin Teunissen gaf dit recept op 26 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven