Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-shoarma ovenschotel recept
Aardappel-shoarma ovenschotel recept

Aardappel-shoarma ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Kook de aardappelplakjes in water met zout 5 minuten en giet ze af. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de shoarma bruin en gaar. Voeg de laatste 8 minuten al roerend de savooiekool en paprika toe. Verdeel de helft van de aardappelplakjes over een ingevette ovenschaal. Verdeel het kool-paprikamengsel erover en leg de rest van de aardappelplakjes er dakpansgewijs op. Men de mix voor preischotel met 4 deciliter water en klop het ei erdoor. Schenk het mengsel over de aardappelplakjes. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de schotel in het midden van de oven in 50 minuten gaar en bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-shoarma ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven