Zuurkoolschotel met shoarma
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Miekkslook
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een ingevette ovenschaal klaar.
Bak de gaar en voeg hier de crème fraîche aan toe. - Doe dit onderin de ovenschaal.
- Kook de zuurkool gaar en verdeel deze over de .
- Hierover verdeel je de .
- Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje en verdeel deze over de ingrediënten in de ovenschaal.
- Hierover verdeel je wat klontjes boter en paneermeel, voor de liefhebbers nog wat geraspte kaas.
De schotel gaan nog ongeveer 20 minuten de oven in om goed door te warmen en een lekker korstje te krijgen.
Eet smakelijk :)
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zuurkoolschotel uit de oven450m
-
Recept
Ovenschotel shoarma met zuurkool en rozijnen425m
-
Recept
Zuurkoolschotel met ananas en kaassaus445m
-
Recept
Shoarma ovenschotel430m
-
Recept
Ovenschotel met shoarma, sperzieboontjes en rosti445m
-
Recept
Spruitjeszijnlekkerschotel met shoarma en roomkaas430m
Variaties op Zuurkoolschotel met shoarma
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Zuurkoolschotel met shoarmavlees | 1 | Ovenschotels |
Zuurkoolschotel met shoarma en ananas | 1 | Herfst |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree en paneermeel
- aardappelpuree, boter, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- aardappelpuree en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 84 kcal | 4% | 336 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |