Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonen schotel met Thaise roerbakgroente recept
Bruine bonen schotel met Thaise roerbakgroente recept

Bruine bonen schotel met Thaise roerbakgroente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 180 graden C.
Bak het gehakt zonder olie toe te voegen in een anti aanbakwok rul. Zodra het vet en vocht is vrijgekomen, het gehakt in een vergiet uit laten lekken. Veeg de pan droog met keukenpapier, verwarm hem opnieuw en voeg het uitgelekte rulgebakken gehakt toe. Voeg onder voortdurend roeren de roerbakgroenten toe en laat het geheel ca. 4 minuten doorbakken. Breng op smaak met peper en zout. Neem de pan van het vuur en voeg vervolgens de bruine bonen en de chilipoeder toe en meng dit voorzichtig. Bereid ondertussen de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing.
Vet een ovenschotel licht in met olijfolie en giet het bonengehaktmengsel hierin.
Dicht het geheel af met een laag aardappelpuree
Bestrooi dit met een laagje geraspte kaas en laat dit in ca. 20 minuten in de oven bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruine bonen schotel met thaise roerbakgroente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven