Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten met zalm recept
Gevulde tomaten met zalm recept

Gevulde tomaten met zalm


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Hak de olijven fijn. Snipper de sjalotjes. Laat de zalm uitlekken, maak het schoon en prak het klein. Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met zout en zet ze omgekeerd op keukenpapier om uit te lekken. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng de olijven met sjalotjes, kappertjes, tijm, mayonaise, zout en de helft van de kaas door de zalm. Schep het zalmmengsel in de tomaten ene zet naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Bestrooi de tomaten met de rest van de kaas. Laat ze in het midden van de oven in 20 minuten gaar worden en de kaas smelten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven