Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkensfilet recept
Gevulde varkensfilet recept

Gevulde varkensfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg het vlees op een plank. Schil en snipper de knoflook en hak de dragon en de rozemarijn fijn. Meng knoflook, de kruiden en wat peper en zout door elkaar en wrijf hiermee het vlees in. Verpak het vlees in de bacon. Bestrijk een braadslee met olie en leg het vlees erin. Braad het vlees 40 tot 45 minuten in een op 200ºC voorverwarmde oven. Laat het vlees 10 minuten rusten alvorens het in plakken te snijden. Lekker met gebakken aardappelen en gestoofde courgette.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde varkensfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven