Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griesmeel schotel met bitterkoekjes recept
Griesmeel schotel met bitterkoekjes recept

Griesmeel schotel met bitterkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bitterkoekjes in schaal doen, hierover congac gieten en laten staan. Griesmeel pap maken zoals op het pak staat aangeven. In de melk 1 stokje kaneel mee koken. In schaal doen en de bitterkoekjes er in drukken, dat je niets meer ziet zitten. 5 beschuiten fijn maken en vermengen met halfpak paneermeel en de suiker er door mengen. Dit over de griesmeel strooien en hierop met kaasschaaf gesneden roomboter plakjes leggen. In de oven van 200 graden C. voor een 1/2 uur, kijken of de boter gesmolten is en de korst licht bruin is. Warm opdienen is het lekkerst. Kreeg ik als kind zaterdag te eten, als warm eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit griesmeel schotel met bitterkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven