Gehakt rodekool schotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op ca. 200 graden C.
  2. Bak het gehakt met de , knoflook en een snufje rul in wat .
  3. Voeg de en de appel toe en bak dit mee tot de glazig zijn.
  4. Voeg de rode toe en meng alles goed door elkaar.
  5. Doe alles in een diepe ovenschaal en dek het af met de .
  6. Bestrooi met wat en en verdeel hier en daar de klontjes .
  7. Zet het gerecht voor ca 25-35 minuten in de oven tot alles goed warm is.
  8. Tip:
  9. Voor tijdbesparing kun je de puree ook even voorverwarmen in de magnetron.
  10. De oventijd wordt dan verkort en de schotel hoeft dan alleen maar te kleuren, omdat alles al warm de schaal in is gegaan.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree en paneermeel
  • aardappelpuree, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • aardappelpuree en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (6)

Gehakt rodekool schotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies
RESET

Dank je wel Ingrid!
azuro 12 maart 2014
Geweldig. Vijf sterren.
Ingrid 20 februari 2014
Meer dan verrukkelijk echt 5 sterren waard!
Thea 28 november 2013
Heb hem net weer gemaakt. Vinden het heerlijk.
Ingrid 9 februari 2013
Een blijvertje, heerlijk!
Monique 22 november 2012
Lekker gemakkelijk en lekker.
Sammie 19 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1548 kcal
77%6192 kcal
Vetten
42 g.
60%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
37 g.
14%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehakt rodekool schotel