Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderij-pompoenschotel met Aardappel Anders recept
Knolselderij-pompoenschotel met Aardappel Anders recept

Knolselderij-pompoenschotel met Aardappel Anders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snij in plakken.
Schil de knolselderij en snij in plakken.
Snij de pompoen in plakken.
Kook de aardappels, knolselderij en pompoen in ong. 10 minuten beetgaar.
Snij de uien in hele dunne plakjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Giet de aardappels, knolselderij en pompoen af en doe ze samen met de uien (dakpansgewijs) in een ovenschaal.
Giet de Aardappel Anders (evt. verdund met een beetje water) over de schotel en bak de schotel in 30 minuten door en door warm.

Serveersuggesties

Pompoen en knolselderij kunnen geblancheerd (= kort gekookt) worden en dan in de vriezer bewaard worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knolselderij-pompoenschotel met aardappel anders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven