Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderijpuree met noten recept
Knolselderijpuree met noten recept

Knolselderijpuree met noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst goed gaar. Kook de knolselderij in water met een beetje zout gaar. Hak de cashewnoten en meng deze met de kaas. Stamp de knolselderij en de rijst fijn en meng deze met de melk en het selderijblad. Voeg peper, zout en nootmuskaat toe en doe de massa in een ingevette ovenvaste schaal. Strooi het kaasmengsel erover en zet de schaal 40 minuten in de oven bij een temperatuur van 180 graden Celcius. Lekker met kerriespruitjes en een karbonade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knolselderijpuree met noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven