Lasagne

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Wok
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Zet als eerste de oven aan op 180 graden C.
    Zet een grote pan of wok op het vuur en laat die goed heet worden.
    Gooi de in de pan en bak die goed uit.
    Gooi de gesneden knoflook en het in de pan erbij.
    Snijd ondertussen de rest van de groente en maak de saus vast klaar.
    Wanneer het bruin en geruld is, gooi je de en erbij.
    Laat dit even fruiten en gooi dan de saus erbij.
    Wanneer dat goed warm is, doe je de en de erbij.
  2. Goed doorroeren en even laten doorkoken.
    Ondertussen kun je de bakvorm invetten.
    Wanneer het prutje goed doorgekookt is, doe je een laagje in de bakvorm, dan een laag lasagne bladen, dan weer saus en om en om ga je door.
  3. Sluit af met een laag saus en gooi daar de geraspte overheen.
  4. Eventueel kan je er ook nog kruiden door gooien.
    Een 3 kwartier in de oven en dan lekker smullen.
    Erg lekker met een salade erbij.
25
25
25

Variaties op Lasagne

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Lasagne
VariatieAantalGang
Lasagne6Pastagerechten
Lasagne met zalm3Pastagerechten
Lasagne bolognese3Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Lasagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies
RESET

Er staat nergens hoe je de saus moet maken en bij de ingrediënten staat geen deeg bladen en die heb je wel nodig ik vind het helemaal geen duidelijk recept.
Maike 16 augustus 2013
Ik mis in het recept welke saus je moet gebruiken.
koopsie 3 september 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1501 kcal
75%6004 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
136 g.
52%544 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne