Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel recept
Ovenschotel recept

Ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Aardappelen koken in 10 - 15 min. In andere pan de groenten koken ongeveer 3 min. Afgieten. De jus van het vlees aanlengen met het kookvocht tot 150 mililiter. In overschaal doen: aardappelen, groenten, het vlees en de ham. Jus erover en op smaak brengen met peper en zout. Plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en bestrooien met bloem. Hierna uitrollen. De ovenschaalranden vochtig maken en de deegplak hier op leggen. Prik gaatjes in het deeg. Het deeg bestrijken met de eidooier. In de oven zo'n 30 min.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven