Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel van gehakt, champignons en tomaten recept
Ovenschotel van gehakt, champignons en tomaten recept

Ovenschotel van gehakt, champignons en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De champignons en de gehalveerde tomaten met zout en peper smoren in de boter, laten uitlekken en overdoen in een beboterde vuurvaste ovenschaal. Het brood laten weken in het smoorvocht en het gehakt met peper, zout en nootmuskaat hiermee zeer vochtig aanmaken. Het gehakt al roerende gaar maken en op de champignonlaag uitspreiden. De schotel afdekken met een laag puree en de schotel in een voorverwarmde oven doen van 230 a 260 graden C. gedurende ongeveer 15 minuten. Er moet een bruin korstje op de schotel komen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel van gehakt, champignons en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ovenschotel van gehakt, champignons en tomaten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • De omschrijving van de bereidingswijze kan wat helderder, maar het recept is smakelijk. Zowel het brood als de paneermeel heb ik maar door het gehakt gekneed. Nootmuskaat heb ik vooral ook door de ... Lees reactie
    Kameleon gaf dit recept op 9 februari 2011 3 uit 5 sterren
  • Klinkt interessant. ik ga het maken, maar wat gebeurt er uiteindelijk met het brood en met het paneermeel?
    Kameleon gaf dit recept op 9 februari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven