Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Puchero española recept
Puchero española recept

Puchero española


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbelsteentjes en bestrooi met vers gemalen peper. Snipper de ui en knoflook. Halveer de paprika en verwijder zaad en zaadlijsten, snijd de paprika in reepjes. Snijd de boontjes in stukjes (2 tot 3 cm). Schil de aubergine, snijd in dikke plakken en verdeel ze in blokjes. Snijd de aardappelen in plakjes. Ontvel de tomaten. Snijd de tomaten in plakjes. Verhit de olie en bak het vlees aan alle kanten bruin. Voeg er de gesnipperde ui en knoflook bij en roerbak mee. Voeg er aardappelplakjes bij en roerbak 2 tot 3 minuten. Doe er de paprikareepjes, de boontjes en de blokjes aubergine bij. Bestrooi met paprikapoeder en oregano, maak op smaak met zout en vers gemalen zwarte peper, roerbak ± 5 minuten. Vet een ovenschaal in met boter of olijfolie. Schep alles in een ovenvaste schaal. Leg er de plakjes tomaten op en schenk er de wijn over. Zet de afgedekte schaal in het midden van de voorverwarmde oven op 180° C. en laat het gerecht in ± 1 uur gaar worden. Garneer de schotel met fijngehakte peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit puchero española recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven