Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Shoarmavleesschotel met róstikaaskorst


Ingrediënten


Bereidingswijze


In braadpan boter verhitten en in circa 5 minuten shoarmavlees bruin bakken. Sperziebonen bijna gaar koken, er doorheen mengen en aflaten koelen. Korstjes van kaas snijden en grof raspen. (Je kan ook kant en klare geraspte kaas nemen). Ovenschaal invetten en het mengsel van vlees en boontjes erin scheppen. Rósti-kaasmengsel er over verdelen en goed aandrukken. Sesamzaad erover strooien. Tot gebuik in de koelkast zetten. Oven voorverwarmen op 200 graden C. In het midden van de oven in 40 minuten goudbruin bakken en gaar laten worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit shoarmavleesschotel met róstikaaskorst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven