Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-zalm-lasagne voor buffet recept
Spinazie-zalm-lasagne voor buffet recept

Spinazie-zalm-lasagne voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de spinazie op middelhoog vuur afgedekt ca. 15 minuten ontdooien. Roer er regelmatig doorheen. Laat afkoelen. Vet een grote ovenschaal 22 x 30 cm, ca. 6 cm hoog, in. Roer de crème fraiche glad en strijk een dunne laag op de bodem. Leg er 4 lasagnebladeren op, strijk er nog een dunne laag crème fraiche op en leg de helft van de zalm erop. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kluts de eieren, breng ze op smaak met zout en peper en roer ze door de spinazie. Giet het mengsel op de zalmlaag. Leg eerst de resterende zalm en vervolgens de rest van de lasagnevellen erop. Bestrijk de lasagne met de resterende crème fraiche en bestrooi met de kaas. Bak de lasagneschotel 55 minuten in de oven op 200 graden C. Verdeel de lasagne in 12 stukken. Smaakt koud en warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-zalm-lasagne voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven