Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische groentenlasagne recept
Vegetarische groentenlasagne recept

Vegetarische groentenlasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
Snipper het sjalotje en hak de knoflookteentjes fijn.
Fruit de sjalot en knoflook in wat olijfolie aan in de wok
Voeg de tomatenstukjes toe na 2 minuten, peper en zout en laat het geheel in 15- 20 minuten tot saus koken op matig vuur (evt. wat water toevoegen tijdens koken).
Snijd de courgette, aubergine en champignons in plakken.
Bestrijk ze met wat olijfolie en grill ze in een grillpan.
Leg ze daarna dakpansgewijs in een ovenschaal.
Verhit een beetje olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de verse spinazie totdat ze slinkt.
Schep de spinazie bovenop de gegrilde groenten in de ovenschaal.
Pureer de tomatensaus met de staafmixer en giet de saus vervolgens over de groenten.
Verkruimel de feta over de tomatensaus en zet de schaal 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveersuggesties

Vegetarisch hoofdgerecht. Laag in calorieŽn en koolhydraten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische groentenlasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven