Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blauwekaas-spinazie pasta recept
Blauwekaas-spinazie pasta recept

Blauwekaas-spinazie pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle zoals op de verpakking aangeven met een eetlepel olijfolie en eventueel naar smaak wat Aromat kruidenmix. Maak tegelijkertijd de diepvriesroomspinazie klaar zoals omschreven op de verpakking. Als deze verwarmd is, kan de bleu d'auvernge er door gemengd worden en mee worden gesmolten. Neem een scheutje olijfolie en snijd of knijp het knoflookteentje hierin fijn. Bak dit heel lichtjes op. Doe hierin vervolgens de pijnboompitjes en rooster deze op een zeer laag vuur lichtbruin en knapperig. Meng hierin ondertussen naar smaak wat Aromat en peper door en laat het even rusten in de pan. Leg de pasta op een bord, doe het spinaziekaasmengsel erover en strooi er royaal de lichtgeroosterde pijnboompitjes over. Eventueel extra lekker door er wat verse peterselie over te knippen. De tagliatelle is natuurlijk te vervangen door elke vorm van pasta en de pijnboompitjes kunnen eventueel ook een mix zijn van zonnebloem-, meloen- en pijnboompitjes. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit blauwekaas-spinazie pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven