Blauwekaas-spinazie pasta
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van aanlilian
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de zoals op de verpakking aangeven met een eetlepel en eventueel naar smaak wat kruidenmix.
- Maak tegelijkertijd de diepvriesroomspinazie klaar zoals omschreven op de verpakking.
- Als deze verwarmd is, kan de bleu d'auvernge er door gemengd worden en mee worden gesmolten.
- Neem een scheutje en snijd of knijp het knoflookteentje hierin fijn.
- Bak dit heel lichtjes op.
- Doe hierin vervolgens de en rooster deze op een zeer laag vuur lichtbruin en knapperig.
- Meng hierin ondertussen naar smaak wat en door en laat het even rusten in de pan.
- Leg de pasta op een bord, doe het spinaziekaasmengsel erover en strooi er royaal de lichtgeroosterde over.
- Eventueel extra lekker door er wat verse peterselie over te knippen.
- De is natuurlijk te vervangen door elke vorm van pasta en de kunnen eventueel ook een mix zijn van zonnebloem-, meloen- en .
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Macaroni gegratineerd met spinazie en pinda's425m
-
Recept
Snelle pasta met verse tomatensaus rucola en parmezaan440m
-
Recept
Pasta met spinazie, knoflook en pittige kaas415m
-
Recept
Pasta met kip, zure room en spinazie420m
-
Recept
Pittige pasta met rucola430m
-
Recept
Pasta met pesto415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 412 kcal | 20% | 1236 kcal |
Vetten | 7 g. | 11% | 21 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 58 g. | 22% | 174 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |