Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cantharellenpasta met kipfilet recept
Cantharellenpasta met kipfilet recept

Cantharellenpasta met kipfilet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Spoel de cantharellen kort af en dep ze droog. Pel en snipper de uien. Dep de kipfilet droog.
Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking in ruim water met wat zout.
Verhit de olie in een grote diepe pan. Bak er de kipfilet ca. 6 minuten per zijde in.
Breng op smaak met zout en peper. Neem uit de pan en houd warm.
Bak de cantharellen ca. 5 minuten in het bakvet. Voeg de ui en de bloem toe en bak kort mee. Schenk de marsala en de slagroom erbij. Breng op smaak met zout en peper. Breng aan de kook en kook ca. 5 minuten op laag vuur. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Was de bieslook, hak hem fijn en roer hem door de saus. Giet de pasta af en laat hem uitlekken. Meng met de saus. Snijd de kip in plakken. Dien alles samen op. Strooi de parmezaanse kaas er overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cantharellenpasta met kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven