Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes met spaghetti en kerriesaus recept
Gehaktballetjes met spaghetti en kerriesaus recept

Gehaktballetjes met spaghetti en kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het gehakt met het ei en de verkruimelde beschuiten in een kom en meng alles goed. Rol met vochtige handen van het mengsel gehaktballetjes ter grootte van een flinke walnoot. Verhit de braadboter in een grote koekenpan en bak de gehaktballetjes op een half hoog vuur rondom bruin en gaar. Kook intussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet het af en laat het uitlekken. Maak de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking of warm kant-en-klare kerriesaus uit een pot op in een pan. Laat de gehaktballetjes in de saus doorwarmen. Snijd de schoongemaakte bosuitjes in ringetjes en schep ze door de saus. Doe de spaghetti in een met heet water voorverwarmde schaal en schep de gehaktballetjes met de saus erdoor. Lekker met sla of groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes met spaghetti en kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven