Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillontablet
Gluten
groentebouillontablet kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
groentebouillontablet kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
Koemelk
kaas, kaas, kruiden, boter, groentebouillontablet, pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, kaas, boter
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillontablet
Lactose
kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, kaas, boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillontablet
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (3)
Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies RESET
Heerlijk afwisselend recept. Kids vonden het ook erg lekker!
Ik heb dit recept gemaakt voor een verjaardag met italiaans brood erbij. Mijn gasten vonden het heerlijk en erna weer lekker aan de borrel!
Wendy 30 maart 2012
Best lekker. Maar ook wel machtig en ietswat zout.
14 februari 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.