Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Bak het rul en voeg er de Taco Seasoning kruiden en 100 ml water aan toe, samen met een half pakje (of heel naar smaak) en laat het op een laag vuurtje even sudderen tot de is gesmolten en laat het mengsel koud worden.
  2. Kook de pasta 14 minuten en giet ze af.
  3. Leg ze dan los op een vel bakpapier zodat ze niet aan elkaar kleven en laat deze schelpen ook afkoelen.
    Pak dan een ovenschaal, vet deze in en doe een halve pot Salsa Hot op de bodem van de schaal.
  4. Vul nu de schelpen met het gehaktmengel en zet deze op de saus in de ovenschaal.
    Verdeel nu de andere helft van de pot saus over de schelpen.
  5. Doe aluminium folie over de schaal en zet het een kwartier in de oven op 210 graden.
    Haal het uit de oven en strooi geraspte kaas over de schelpen, weer aluminium folie erover en nogmaals een kwartier in de oven.
  6. De laatste vijf minuten heb ik de folie van de ovenschaal gehaald, zodat de kaas een kleurtje krijgt.
    Dan doe ik ze op een bord en snijd nog wat ringetjes van de lente-ui of en strooi deze er over heen.

    Je kunt de schelpen ook koud goed eten.
  7. Ook kun je natuurlijk de kaas vervangen voor de kaas welke je zelf lekker vind.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wrap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • monchou en oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
446 kcal
22%1784 kcal
Vetten
48 g.
69%192 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde Conchiglioni Pasta