Gevulde Conchiglioni (pastaschelpen)
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van efcee
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- , en wortel fijnhakken. 2 eetlepels verwarmen in een koekenpan en gehakte groente fruiten op laag vuur tot ze zacht zijn.
- Tomatensaus en basilicum toevoegen.
- Laat iets inkoken.
- wassen en in kleine blokjes snijden. 2 eetlepels verhitten in diepe pan.
- Als de olie heet is (al je een houten lepel erin houdt en de olie "bubbelt") dan de goudbruin bakken (niet teveel ineens zodat je ze over de bodem kunt verspreiden).
- Laat de uitlekken op een bord met keukenpapier.
- De pastaschelpen ongeveer 3 minuten koken (zodat ze nog stevigheid hebben).
- Goed laten uitlekken en een beetje laten afkoelen.
- De gerookte in kleine stukjes hakken en mengen met de en 1/3 van de tomatenaus en de afgekoelde .
- De bodem van een ovenschaal bedekken met de helft van de overgebleven tomatensaus.
- Vul de schelpen met het /tomaten/ mengsel en leg ze in de ovenschaal (opening naar boven).
- Doe het laaste restant van de tomatensaus er overheen en strooi de parmezaanse erover.
- Gratineer ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven (200 graden celcius)
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde cannelloni430m
-
Recept
Gevulde pasta alla Romana410m
-
Recept
Gevulde ravioli41u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, ricotta, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 624 kcal | 31% | 2496 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |