Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koude pastasalade met zalm recept
Koude pastasalade met zalm recept

Koude pastasalade met zalm


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Kook de pasta gaar in 9 minuten. Spoel de pasta af met koud water en laat verder afkoelen in de koelkast.
Snijd de gele paprika en de rode paprika in stukjes. Ook de kaas kan in blokjes gesneden worden. Dit alles mag, samen met de zalm, door de pasta heen gedaan worden.

Voor de dressing wordt de kerriepoeder gemengd met 2 eetlepels mayonaise of yogonaise, het zalmvocht en de crème fraiche.

Het lekkerste is om de dressing door de pasta heen te doen en het in zijn geheel minimaal 2 uur in de koelkast te zetten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koude pastasalade met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven