Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mac & Cheese recept
Mac & Cheese recept

Mac & Cheese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni met zout in ruim water beetgaar en giet ze af. Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Laat dit mengsel 3 minuten op een laag vuur pruttelen. Schenk dan beetje bij beetje de melk erbij en roer telkens tot je een egaal mengsel krijgt. Ga door tot alle melk op is. Roer de gorgonzolastukjes erdoor en voeg wat zout naar smaak toe. Schep de saus door de macaroni en doen het over in een ovenvaste schaal. Druk dan de ham en tomaten in de schaal en bestrooi het met de geraspte kaas. Doe de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden C, ongeveer voor 20 minuten.

Serveersuggesties

Lekker met salade.

Allergenen Informatie

Voor dit mac & cheese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven