Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni carbonara recept
Macaroni carbonara recept

Macaroni carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui in snippers, de prei in halve ringen, de champignons in plakjes en de ham en salami in blokjes. Vermeng het zakje saus en het water met elkaar. Maak de pasta klaar zoals aan gegeven op het pak. Verhit de olie en fruit de ui, deze mag niet bruin worden. Voeg de prei en de champignons toe. Bak alles even aan, laat het niet bruin worden. Voeg vervolgens de ham en salami toe en laat het even goed warm worden voor dat je de saus in de pan doet. Laat de saus inkoken en vermeng de pasta met de saus. Schep de pasta op en bord. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven