Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met tomaten en champignons recept
Macaroni met tomaten en champignons recept

Macaroni met tomaten en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en giet het af. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend rul. Bestrooi het gehakt met zout. Voeg de champignons toe en bak ze al roerend 5 minuten mee. Voeg al roerend de tomatensaus toe en warm de saus 10 minuten door op laag vuur. Voeg de basilicum al roerend toe. Voeg de macaroni al roerend toe aan de saus. Verdeel de macaroni over 4 diepe borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met tomaten en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven