Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met tomatensaus en geraspte belegen kaas recept
Macaroni met tomatensaus en geraspte belegen kaas recept

Macaroni met tomatensaus en geraspte belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en giet het af. Verhit de olijfolie in een pan en bak de groenten al roerend 10 minuten op laag vuur. Voeg de pastasaus al roerend toe en breng de saus aan de kook. Voeg de macaroni met kaas al roerend toe aan de saus en warm het geheel nog 5 minuten door. Verdeel de macaroni over 2 borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met tomatensaus en geraspte belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven