Mosselspaghetti

Ingrediënten

+ -
print

Extra nodig: hapjespan

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de en laat ze staan in koud water.
  2. Verwijder kapotte en geopende schelpen.
  3. Kook de in een grote pan met 50 mililiter water afgedekt op hoog vuur ca. 7 min.
  4. tot de schelpen open gaan.
  5. Schud tussentijds de regelmatig om.
  6. Neem de uit de schelp en houd 12 in de schelp apart als garnering.
  7. Pel en snipper de .
  8. Pers het .
  9. Halveer de in de lengte, spoel onder de kraan de zaadjes eruit en snijd fijn.
  10. Snijd de ansjovis in kleine stukjes en hak de peterselie fijn.
  11. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de met knoflook, rode en ansjovis.
  12. Voeg de witte , en toe en laat de saus ca. 10 min.
  13. op zacht vuur sudderen.
  14. Kook intussen de volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in kokend water met beetgaar.
  15. Breng de saus op smaak met en .
  16. Schep alle (zonder schelp) en de door de saus.
  17. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en garneer de pasta met de peterselie en de in de schelp.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
63 kcal
3%252 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
3%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mosselspaghetti