Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta amatriciana recept
Pasta amatriciana recept

Pasta amatriciana


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een sneetje in de romatomaten en kook ze 2 minuten totdat het vel begint te krullen. Koel ze af in koud water, haal het vel eraf en pureer ze door een zeef heen.
Kook de pasta beetgaar in een grote pan met ruim water.
Bak de fijngesneden knoflook gedurende 2.5 minuten in een beetje olijfolie of boter. Voeg de baconblokjes toe en bak deze kort op. Voeg de verse en het blikje tomatenpuree toe en laat dit 2.5 minuten doorkoken.
Serveer en maak af met een beetje parmezaanse kaas.

Serveersuggesties

Eventueel een klein uitje erbij of 50 milliliter droge witte wijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta amatriciana recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven