Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met garnalen in zelfgemaakte tomaten- en groentensaus recept
Pasta met garnalen in zelfgemaakte tomaten- en groentensaus recept

Pasta met garnalen in zelfgemaakte tomaten- en groentensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de garnalen schoon en leg ze apart. Zet het afval (de schillen, pootjes, staart en kop) op in een pan met water (zodat ze net onder staan) met een beetje zout totdat de schillen oranje kleuren en het water grotendeels ingekookt is. Snijd de tomaten (kleine in vieren, grote in grove blokjes), paprika's, courgette met schil (lengte in vier-en en daarna stukken van 0,5 cm) en uien (grof). Verwarm de boter samen met een scheut olijfolie in een pan en fruit de uien samen met de paprika's, kaneel, zout en peper (wanneer het begint te kleuren eventueel de balsamico-azijn of crema de balsamico - maar niet teveel). Als het lekker gebakken is en zacht begint te worden, afblussen met hete ingekookte garnalenkookvocht. Daarna nog lekker in laten koken zodat de saus ingedikt en kleverig wordt. Kook de verse pasta in ruim water met zout, giet het af en meng het door de ingedikte saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met garnalen in zelfgemaakte tomaten- en groentensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven