Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met parmaham recept
Pasta met parmaham recept

Pasta met parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de knoflook fijn. Was de prei en snijd hem in ringen. Halveer de mozzarellabolletjes of snijd ze eventueel in vieren.
Verhit de olie en bak de helft van de helft van de ham gedurende 5 minuten op middelhoog vuur. Schep de ham uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak in het achtergebleven bakvet de knoflook en prei gedurende 10 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de slagroom, de nootmuskaat, peper en zout toe aan de prei en verwarm nog twee minuten door. Schep de pasta en de ongebakken ham erdoor.
Verdeel de pasta over de borden, leg de mozzarella er op en de gebakken ham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven